Sunday, 14 April 2013

GLAMPRENEURS!


How to be in the RIGHT group!

There are many groups out there.
You can't deny that some are more successful than others.

So Why GLAM?

Green Leaders Academy Malaysia also known as GLAM 
is the leading pioneer in online marketing in Malaysia.





GLAM is also responsible for the revolution 
in the way network marketing is done today.


GLAM has put the name of Premium Beautiful 
where it is today on GOOGLE. 


We are everywhere, from blogs to Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+ and the more recent Keek.


We have proven that we are GLAMourous 
but we are also highly RESULT ORIENTED


We are the PIONEER in ONLINE MARKETING 
and is the 1st group to have establish training in online marketing & social media marketing techniques


With over 200 Diamonds under our wings, 
these numbers are growing.


We are proud with the successes of our business partners.
Celebrating over 20 Crown Diamonds in a span of just 3 years.


Our travel track record for the past 3 years :-


Perth & Switzerland
10 Qualifiers 

Hong Kong
60 Qualifiers (2 bus)

Holland & Belgium 
50 Qualfiers (1 bus)

Vietnam 
100 Qualfiers (1 flight)


Guangzhou 
150 Qualifiers (1.5 flight)


Paris & London 
100 Qualifiers

Shanghai? Insya-Allah more!


GLAM were chosen to represent our company 
for Bella Awards and Bella Talk Show:-

Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Naa Kamaruddin, Sha Khalid, 
Nur Faziha & Shaliza Aziz


Not only are we all over Malaysia, 
but we have expanded into GLAM Qatar, GLAM United Kingdom, GLAM Singapore & GLAM Brunei. 

We have GLOBAL presence


We represented the company during Diamond Night 2012 and Guangzhou Gala Dinner to give speech in front of 7,000 people


We have been featured in numerous publications and national TV
Berita Harian, Utusan, Majalah Nur, Hijabista, Intrend, Nona, Harmoni, TV9 & NTV7


This is why...
We are GLAMpreneurs!


Leaders who know how to talk the talk 
and know how to walk the walk!


You could be next!
Take the next step and be part of our team today!

Find out more now why you should be a part of GLAM.

To all our clients, friends, families & business partners who made it all possible.

Thank you for making us No. 1 in Malaysia.


Top GLAMpreneur Beautilicous
Noor Hidayu Roslan
019-3326685
nhidayuroslan@yahoo.com









DUNGUN OH DUNGUN : TERENGGANU GLAMPRENEURS

Last week memang Ayu sangat2 sibuk sampai x sempat nak update blog.. Sorry ye buat pembaca blog Ayu yang tertunggu Ayu update blog..Alhamdulillah dah selamat sampai Kuala Lumpur.. Khamis lepas Ayu dan biz partner Ayu iaitu Yong ke Dungun untuk business sharing for Shanghai Project. Syukur sangat dengan feedback positve yang kami dapat.. rasa sangat happy.. and insyaAllah kami akan kesana lagi untuk bantu kawan-kawan baru menjana income sampingan..



Ayu juga mempunyai new plan untuk student dan suri rumah tau..sangat mudah dan best! So ramai yang bole menyertai Glamprenuer Beautilicous Package .. Kenapa???

  • Kami menjalankan online business dengan kaedah yang sangat berkesan.
  • Hanya spend masa minimum 2 jam sehari untuk online
  • Kami menawarkan free coaching from A-Z-sangat sesuai untuk pelajar dan suri   rumah.
  • Big BONUS every month from 3-6 figures-F.O.C Trip 3x a year-and many more!!!





just online business and enjoy it with GLAMPRENUERS.. kami boleh. anda mesti bole!


contact Ayu for more info 019-3326685

email : nhidayuroslan@yahoo.com






Wednesday, 6 March 2013

Sabun Putih Ketiak & Eczema - Marine Essence

Sabun Cerah Ketiak???



Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!
Sabun ni saya panggil sabun ketiak sebab........dapat mencerahkan bahagian pelipat-pelipat tu yang biasenye bile kurang diberi perhatian, die jadi kaler agak gelap dan kusam sikit kan.. tapi kene amalkan tiap-tiap hari la kan.. baru mujarab!!!

Biasenye area bawak ketiak, celah paha atau tempat-tempat yang agak terselindung senang berubah jadi warna gelap kalau jarang sental.
Kadang-kadang faktor hormon pon boleh menyebabkan kulit bahagian-bahagian tu gelap jugak. Kadang2 bile mengandung, bahagian tertentu jadi lebih gelap. Huhu, kesian ibu-ibu mengandung.. nak gune sabun2 lain yang banyak chemical kang takut membahayakan baby pulak....

Sesuai jugak untuk baby yang ada eczema & masalah kulit sensitif

Sabun ni memgandungi garam buluh. Bagus untuk kulit sensitif, eczema dan sebagainye.Garam Buluh merupakan sumber yang kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. Juga anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.
Selain itu ia mengandungi Gliserin yang tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit.Merupakan pelembap kulit yang terbaik. Aloe vera juga terdapat dalam sabun Marine Essence. Kebolehan aloe vera adalah untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Sabun ni ade 3 bar dalam satu kotak. 1 bar tu pon besar jugak, boleh potong 3 bahagian kalau nak jimat atau nak try-try dulu.


Untuk trial, saye jual jugak satu bar sahaje. RM35. Postage RM6.
Kalau nak beli sekotak (3 bar)-RM 105